Four Reasons Professional

Four Reasons Professional

FOUR REASONS PROFESSIONAL – PURE PREMIUM, VOOR JOU EN JE HAAR

Je kent jezelf en weet wat je wilt. Je toont je sterke kanten en durft te zijn wie je echt bent. We hebben de Four Reasons Professional productlijn voor jou gemaakt, omdat jij iets unieks moois verdient.

HIGH-QUALITY

Four Reasons Professional producten zijn ontworpen voor de veeleisende behoeften van professionele haarstylisten en ze zijn op een ecologische manier gemaakt van hoogwaardige, veganistische ingrediënten. De producten worden door professionele haarprofessionals getest op echte haarmodellen tijdens de productontwikkeling, om er zo voor te zorgen dat ze precies werken zoals we dat willen.

– LUXUEUZE PARFUMS EN FORMULES

De heerlijke geuren en formules van de Four Reasons Professional producten maken haarverzorging een verwennend feel-good moment. Ze brengen een vleugje luxe midden in het drukke dagelijkse leven of geven de finishing touch voor een feest. Het is gemakkelijk om de geschikte producten te kiezen op basis van jouw haartype, jouw wensen of behoeften.

 ETHISCHE & ECOLOGISCHE KEUZE

De Four Reasons Professional productlijn weerspiegelt onze waarden – het creëren van duurzame producten op een ecologische en ethische manier is belangrijk voor ons. Four Reasons Professional producten worden gemaakt van 100% veganistische ingrediënten. We hebben onder meer gekozen voor gerecycleerde kunststof en op suikerriet gebaseerd bioplastic als verpakkingsmateriaal. We wilden de CO2-voetafdruk van de producten minimaliseren door deze dicht bij ons te fabriceren; de verzorgingsproducten worden geproduceerd in Finland en de stylingsproducten in Europa.

– PROFESSIONAL RESULTATEN

Four Reasons Professional is precies wat de naam doet vermoeden – een echte professional voor haarverzorging en styling. De producten brengen elke dag de beste eigenschappen van je haar tot uiting – je kunt rekenen op mooie, stijlvolle resultaten thuis, gemakkelijk en snel. Het lijkt nog nooit zo eenvoudig geweest.