Malibu C

Malibu C

Een fantastisch product waar we onwijs graag mee gaan werken.
We leggen je graag uit waarom

Door deze 100% veganistische producten kunnen wij jullie nóg meer perfectie aanbieden op het gebied van haarkleuren en haarkwaliteit.

Malibu C is 100% 
Dierproefvrij, Natuurlijk, Vegan

Malibu C gebruiken we altijd vooraf aan de kleuring om een zo schoon mogelijk canvas te bereiken. 
Waardoor dat jou kleur weer gaat stralen. 
Dit gebruiken we om het haar

  • Schoon te maken van binnenuit. (zie het als een antibioticakuur voor de binnenkant van het haar!)
  • We halen alle kalk, zoutresten, mineralen en metalen uit het haar.
  • We maken het haar sterk van binnenuit door de Vitamine C
  • We kunnen pigmenten van oude kleuringen tot 2 niveaus verwijderen zonder ontkleuren.
  • We verwijderen alle schadelijke stoffen uit het haar van (vorige) henna kleuringen/ of Kruidvatpakjes die nog in het haar zitten en een chemische reactie kunnen veroorzaken.
  • We kunnen de kleurpigmenten als het ware ”losweken” van een oude kleur die diep in het haar vastzit. (lees: de gestapelde Kruidvatpakjes- kleur) Zodat wij als professional het haar makkelijker kunnen ontkleuren. En dat zorgt ervoor dat we makkelijker, sneller en een helder eindresultaatkunnen behalen.

Om haarproblemen op te lossen ,en het haar voor te bereiden op een grote (kleur)make-over bijvoorbeeld bij het blonderen van het haar. Kunnen we op een super zachte en milde manier, jouw kleurwens makkelijker behalen.hu
Dit komt omdat Malibu C, de kleurmoleculen die diep in het haar liggen ”groter” maakt en naar de oppervlakte van het haar brengt. Waardoor wij als kleurspecialist deze kleurpigmenten beter kunnen ontkleuren. Dit resulteert dan ook dat we sneller, makkelijker jouw kleurwens kunnen bereiken.

Herken je dat? Dat jouw mooie haarkleur (snel) vervaagt? Of jouw mooie heldere highlights of balayage een stuk doffer worden na verloop van tijd? Terwijl je toch echt niet lang geleden bij de kapper bent geweest? We leggen je graag uit hoe dat komt!

Het antwoord is heel simpel: WATER! Heb je ooit in het reservoir van jouw waterkoker of koffieapparaat gekeken? Vol met kalk. Wat denk je dat dit met ons haar doet? Bij de huid voel je vaak ook dat deze droog is of word na het douchen. Dan smeren we deze in met crème. Maar het haar? Daar blijven kalkresten ”hangen” en maakt het haar erg dof van kleur. Jouw mooie haarkleur wordt gelig of koperachtig van kleur, en de glans is ver te zoeken.

Net als een autoruit, die vies is geworden van zand en regen. Je kunt er niet meer door heen kijken. Malibu C, zorgt ervoor dat de ruit (lees: het haar) weer schoon is. En je er weer doorheen kunt kijken.