Tape extensions

Big hair we make it

De tape extensions zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Het haar is een mix van europees en indiaas haar. Deze combinatie maakt dat het identiek is aan ons eigen haar.

creeért een natuurlijke effect door verschillende kleurtinten

verschillende lengtes

droomhaar binnen 30 minuten

Tape extensions zijn dunne baantjes haar met aan de bovenzijde een plakgedeelte. Er worden 2 tape extensions met het plakgedeelte tegen elkaar aangeplakt met een dun baantje van je eigen haar ertussen. Dit is een haarvriendelijk systeem voor het verlengen en verdikken van uw haar. Met deze techniek word er geen gebruik gemaakt van hitte waardoor het geheel vriendelijk en onschadelijk is voor uw eigen haar.

Ook kunnen de tape extensions hergebruikt worden, door het plakgedeelte te vervangen voor een nieuw ’tape’je ‘.

De tape extensions kunnen na verwijderen direct weer opnieuw ingezet worden. De tape extensions gaan ongeveer 9 maanden tot 1 jaar mee, het advies is om ze binnen 6 a 8 weken opnieuw te herplaatsen.

 

Adviesgesprek

Ons advies gesprek start met het bespreken van uw wensen, zoals de kleur en de lengte. graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Dit advies gesprek is geheel kosteloos.

Haar verdikking – Haar verlenging

wil je graag meer volume in je eigen haar maar ben je tevreden over de lengte, dan zou een haar verdikking voldoende zijn. Wil je juist een langere lengte dan je eigen haar dan spreken we over een haar verlenging.

Een pak tape extensions bevat 10 losse strips, omdat je ze op elkaar plakt hou je 5 hele strips over.

voor een haar verdikking gaan we gemiddeld uit van 1 tot 3 pakken

voor een haar verlenging gaan we gemiddeld uit van 3 tot 5 pakken

De vorm van u hoofd, en de dikte van uw eigen haar spelen een grote rol bij de hoeveelheid tape extensions er nodig zijn.

 

Verzorging

Verzorging van uw tape extensions speelt een belangrijke rol bij de levensduur van uw extensions.

het is daarom van belang om de juiste verzorging te gebruiken voor de extensions, uiteraard krijgt u een uitgebreid verzorgingsadvies bij ons in de salon. Bij een goede verzorging kunt u de extensions 6 tot 8 weken laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale vloeistof weer verwijderen en kunnen ze direct herplaatst worden.

Na het zetten van tape extensions is het belangrijk dat u 48 uur uw haar niet wast. zodat de tape goed uit kan harden voor een optimale hechting.

 

Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de door ons geplaatste tape extensions. Wij geven hier dan ook 3 maanden garantie op. Uitsluitend wanneer u de extensions op de juiste manier verzorgd.