Hairweaving

Dream hair we make it

 

De hairweaving word ingezet door middel van onze revolutionare vlechttechniek. Met deze techniek word er geen gebruik gemaakt van hitte waardoor het geheel vriendelijk en onschadelijk is voor uw eigen haar. Ook kan de hairweaving hergebruikt worden.

De hairweaving is duurzaam, niet zichtbaar en geheel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht word goed verdeeld. Er word om te beginnen een flinterdun vlechtje gemaakt,dicht op de hoofdhuid. Daardoor is deze onzichtbaar! Dit is in alle gevallen maatwerk.

Het haar word met naald en draad aan het haar bevestigd. Door het gebruik van de revolutionaire hairweave -techniek komen er geen chemische middelen aan te pas. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor je eigen haar.

 

Adviesgesprek

Ons advies gesprek start met het bespreken van uw wensen, zoals de kleur en de lengte. graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Dit advies gesprek is geheel kosteloos.

Haar verdikking – Haar verlenging

wil je graag meer volume in je eigen haar maar ben je tevreden over de lengte, dan zou een haar verdikking voldoende zijn. Wil je juist een langere lengte dan je eigen haar dan spreken we over een haar verlenging.

 

Verzorging

Verzorging van uw hairweaving speelt een belangrijke rol bij de levensduur van uw extensions.

Het is daarom van belang om de juiste verzorging te gebruiken voor de extensions, uiteraard krijgt u een uitgebreid verzorgingsadvies bij ons in de salon. Bij een goede verzorging kunt u de extensions 8 tot weken laten zitten. Daarna word alles weer opnieuw herplaatst.

 

Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de door ons geplaatste hairweaving. Wij geven hier dan ook 3 maanden garantie op. Uitsluitend wanneer u de extensions op de juiste manier verzorgd.